Teambuilding s příběhem – agentura-signum.cz

Vytváříte nový tým spolupracovníků nebo chcete mezi kolegy vybudovat lepší vztahy? Díky teambuidlingu je možné vše! Co jsme vše se agenturou Sihnum zažili, to se snad ani nedá popsat.

Výběr agentury

Říkal jsem si, že z pozice “marketingového ředitele” nebude tak těžké zajistit teambuilding pro 15 lidí. Když jsem na internetu hledal nějakou inspiraci, zjistil jsem, že to zase nebude tak jednoduché. Kromě výběru správného místa je nutné zajistit perfektně navazující program, ideálně pak na činnost jednotlivých zaměstnanců. Bylo mi jasné, že nějaký program vytvořit budu muset, nicméně takové schopnosti nemám 🙂

A protože se všichni z našeho týmu tvářili poměrně nedůvěřivě už na teambuilding jako takový, začal jsem hledat agenturu, která by nám s programem pomohla. Na internetu najdete takových zprostředkovatelů spoustu, do oka mi ale padly reference agentury Signum. Všichni klienti, i ti velcí, byli spokojeni. Tak proč bychom nemohli být spokojení i my!

Program teambuidlingu

Já osobně moc nemusím malování, nošení kostýmů a předvádění různých rolí nebo lidí. To samé platí pro většinu z týmu. Po konzultaci s naším ředitelem jsme se rozhodli pro teambuilding s tématem “I cesta může být cíl.” Všichni jsme kancelářští, takže to chtělo něco sportovního. A přesně tohle téma bylo pro nás! I pro mě. Akce byla jednodenní a stihli jsme toho opravdu hodně – jeli jsme na kolech, vlakem i na lodích. Tato akce není úplně vhodná do zimních měsíců. To nám ale v rámci srpnové soboty nevadilo.

Program na míru

Agentura Signum také nabízí teambuilding na míru. Chvilku jsem uvažoval i nad touto variantou, ale nakonec nebyla třeba a využili jsme výše zmíněného již připraveného programu. Velice ale oceňuji práci všech členů agentury, protože takovýto přístup každý ocení.

Maximální spokojenost

I přes to, že nejsme úplně tvárný kolektiv, se všem teambuilding líbil. Možná to bylo díky přátelskému přístupu z agentury, možná díky perfekně naplánovanému programu. Za mě osobně můžu říct, že lépe fungující společnost jsem už dlouhou dobu neviděl. A náš kolektiv to dokonale stmelilo!