Regály a regálové systémy od firmy Pematros

720-1108433858 Přiznávám se bez mučení, jsem kutil tělem i duší. Neustále něco vyrábím a opravuji, vrtám se v motoru auta nebo vymýšlím super zlepšováky manželce do kuchyně (z čehož má vždy ohromnou radost). No a jako správný kutil potřebuji nějakou malou, hezkou a vhodně vybavenou dílnu. A jelikož jsme měli nevyužitý prostor v garáži, rozhodl jsem se ji právě v takovou dílnu proměnit.

Co budu ve své dílně potřebovat?

Než jsem se pustil do vybavování své nové dílny, položil jsem si jednoduchou otázku, co vlastně budu ve své dílně potřebovat. Hned jsem věděl, že chci velký pracovní stůl, který bude dostatečně stabilní a bude mít pevnou desku. Při jeho výběru jsem si dal opravdu záležet, protože mi bylo jasné, že u něj budu trávit opravu velké množství času. Mezi další věci, které jsem si hned z kraje vybavování dílny pořídil, patřily dvě nastavitelné lampy, které jsem umístil hned ke stolu.  Kromě kvalitního stropního světla je totiž důležité také další menší osvětlení, které si nastavíte podle potřeby.

Potřebuji úložné prostory pro své nářadí893-1211338770

Pokud si zařizujete dílnu, podobně jako já, dojde vám, že úložné prostory jsou jakýsi základ. Když pracujete, chcete mít všechno potřebné nářadí a doplňky viditelně po ruce. A k tomu vám poslouží nejrůznější regálové systémy, děrované stěny a otevřené police. Po dlouhém vybírání jsem se rozhodl pro různé kovové regály a policové systémy od společnosti Pematros. Všechny věci v dílně mám díky jejich regálům přehledně uložené.

Společnost Pematros

Při vyhledávání ideálních skříní, regálů a polic na internetu jsme objevil webové stránky společnosti PEMATROS s.r.o., která se zabývá kompletní dodávkou regálových technologií a dílenského vybavení. Vybrat si můžete ze stovek kombinací regálů a polic v různých rozměrech. Jednotlivé typy regálů se liší využitím a množstvím doplňků, které na ně lze instalovat. Nyní již z vlastní zkušenosti vám mohu potvrdit opravdu vysokou kvalitu všech služeb i jejich produktů.

Moje vytoužená dílna je aktuálně vybavená, osvětlená a perfektně připravená pro všechny mé nápady. Samozřejmě, každou chvíli pokukuji po dalším zajímavém a potřebném nářadí, které jistě využiji.