Servis autobaterie u Mulače

Autobaterie je takový malý a nenápadný společník, který v automobilu slouží jako dodavatel energie pro spuštění motoru nebo k napájení palubní sítě. Nefunkčnost autobaterie je velmi nepříjemná. A přesně to se mi stalo před několika dny. Zima, mráz, hory sněhu všude kolem. Spěchám do práce a najednou. Najednou nic. Auto nereaguje. Co teď? Naštěstí jsem měl uložené číslo na Mulače. Společnost, kterou mi doporučil kamarád. Zavolal jsem jim a v podstatě za chvíli jsme mohl vyrážet do práce.

Rozvoz autobaterií a jejich následná instalace

Pracovníci ve společnosti Mulač jsou tu pro vás ve chvíli, kdy se vaše autobaterie rozhodla odebrat do věčných lovišť. Za malou chvilku byli u mě před domem, kde provedli demontáž nefunkční autobaterie a následně mi nainstalovali novou autobaterii 45 Ah, která se perfektně hodí do mého vozítka. Součástí jejich služby je i kontrola dobíjecí soustavy vozidla.

Servis autobaterie

Nechte si svou autobaterii čas od času zkontrolovat a předejděte takové krizovce, která se stala mě. U Mulače provedou precizní kontrolu stavu vaší autobaterie a určí konec její životnosti. Nabijí vám jakýkoliv akumulátor, ať už půjde o autobaterie 60 Ah nebo autobaterie 44 Ah, za dobu úměrnou jeho vybití a stupni poškození. Dále také opraví poškozené póly, slepí prasklé baterie, doplní destilovanou vodu, apod. Prostě vám profesionálně a ochotně pomohou se vším, co se týká autobaterií.

Likvidace autobaterie

Vysloužilé autobaterie jsou nebezpečným odpadem, který nelze jen tak kamkoliv vyhodit. Jsem ráda, že mi po demontáži nefunkční autobaterie, pomohli pracovníci Mulače také s její likvidací. Mulač zajišťuje nejenom jejich ekologickou likvidaci, ale také zpětný bezplatný odběr libovolného množství a typu olověných akumulátor. Pokud máte tedy nějakou nefunkční autobaterii doma, klidně k nim dojeďte, předejte jim ji a oni se postarají o její recyklaci.