Jak jsem si půjčil auto v Primapůjčovně

Pracuji jako obchodní zástupce, a tak jsem měl u své bývalé firmy služební automobil, který jsem používal i pro každodenní ježdění. Rozhodl jsem se pro změnu zaměstnání a do doby než jsem měl v nové firmě dostat jiné auto, jsem si potřeboval nějaké půjčit. Narazil jsem na Primapůjčovnu. Jejich vozy vypadaly dobře, chlubí se tím, že jsou do dvou let staré, mají klimatizaci a dálniční známku.

To mi vyhovovalo, a tak jsem se po telefonu domluvil, kdy si pro auto přijdu. Na výběr jsou auta především od Škody, rozhodl jsem se tedy pro klasiku – Octavii. Přišel jsem si ji vyzvednout na pobočku, kterou mají kousek od pražské ZOO (a jednu také u Plzně). Pán už mě čekal, takže jsme rychle zvládli vyřídit papíry a mohl jsem odjet. Auto jsem měl asi dva týdny, než jsem dostal auto v nové práci a byl jsem s ním zcela spokojen.

Za mě tedy mohu Primapůjčovnu určitě doporučit, jejich auta opravdu nabízí slibovanou kvalitu a i mě jako náročnému klientovi vůz vyhovoval, stejně jako jednání, kdy se snaží vyjít vstříc a jednají s vámi se zájmem.